Paketerbjudande 2024

grupp

Enskild besökare? Läs mer här!

Dalénmusets populära paket:

Vi erbjuder ett mycket förmånligt och uppskattat paketerbjudande för grupper och bussbolag. Paketet är tillgängligt året om och är den perfekta utflykten för din förening eller din grupp. Dalénmuseet ligger nämligen i samma kulturkvarter som Restaurang Fyrvaktaren och Gunvor Johdets bonadssamling.

De flesta paketresor brukar besöka Dalénmuseet på förmiddagen – räkna med ca 1,5 timmar för en bra upplevelse. Dalénmuseets kunniga guider lotsar er igenom Dalémuseet och Gustaf Daléns minst sagt fascinerande historia. Från bondgården i Stenstorp till världskänd innovatör, företagsledare och nobelpristagare. Guidningen inkluderar även en kort filmvisning i vår bio samt ett modernt ljud- och ljusspel i vårt fyrrum.
Därefter lunch i en timma och sedan en kort promenad in till Bonadssamlingen för en timmes rundvandring.Ordningen kan givetvis ändras beroende på resväg/tid, lunchönskemål, eventuell fika etc.

Tack vare att besöksmålen ligger i samma kvarter får busschauffören lagstadgad vila utan konstigheter. Vi har bussparkering utanför dörren. Och lokalerna kan ta emot personer som är rullstolsburna.

Maxibesök
Dalénmuseet, Bonadssamlingen och lunch på Restaurang Fyrvaktaren: 270:-/person för 10 besökare eller fler.

Midibesök
Dalénmuseet och lunch på Restaurang Fyrvaktaren: 240:-/person för 10 besökare eller fler.

Minibesök
Bonadssamlingen och lunch på Restaurang Fyrvaktaren: 190:-/person för 10 besökare eller fler.

Fyrvaktaren har även fika:
Kaffe eller te och bulle: 70:-/person. Inklusive kaka 90 kr.
Kaffe eller te och fralla 85:-/person.

Beställes endast kaffe med fralla eller bulle är det 10 besökare eller fler som gäller.

I Kulturkvarteret i Stenstorp finns även Dalenium Science Center, ett av Sveriges bästa Science center. Målgruppen för dem är i huvudsak barn och föräldrar eller hela skolklasser.

Grupper tas emot året runt!

Ring 0500-45 71 65 för info/bokning.

Eller använd vårt icke bindande frågeformulär nedan. Välkommen!

Kommentarer inaktiverade.