Paketerbjudande 2023

grupp

Vi erbjuder ett mycket förmånligt och uppskattat paketerbjudande för grupper och bussbolag. Paketet är tillgängligt året om och är den perfekta utflykten för din förening eller din grupp. Dalénmuseet ligger nämligen i samma kulturkvarter som Restaurang Fyrvaktaren och Gunvor Johdets bonadssamling.

De flesta paketresor brukar besöka Dalénmuseet på förmiddagen – räkna med ca 1,5 timmar för en bra upplevelse. Dalénmuseets kunniga guider lotsar er igenom Dalémuseet och Gustaf Daléns minst sagt fascinerande historia. Från bondgården i Stenstorp till världskänd innovatör och nobelpristagare.
Därefter lunch i en timma och sedan en kort promenad in till Bonadssamlingen för en timmes rundvandring.

Ordningen kan givetvis ändras beroende på resväg/tid, lunchönskemål, eventuell fika etc.

Tack vare att besöksmålen ligger i samma kvarter får busschauffören lagstadgad vila utan konstigheter. Vi har bussparkering utanför dörren. Och lokalerna kan ta emot personer som är rullstolsburna.

Maxibesök
Dalénmuseet, Bonadssamlingen och lunch på Restaurang Fyrvaktaren:  275:-/person för 5-19 besökare, 265:-/person för 20-80 besökare.

Midibesök
Dalénmuseet och lunch på Restaurang Fyrvaktaren: 245:-/person för 5-19 besökare, 235:-/person för 20-80 besökare.

Minibesök
Bonadssamlingen och lunch på Restaurang Fyrvaktaren: 195:-/person för 5-19 besökare, 185:-/person för 20-80 besökare.

Extra
Kaffe eller te och bulle: 65:-/person oavsett antal.
Kaffe eller te och fralla 80:-/person oavsett antal.

I Kulturkvarteret i Stenstorp finns även Dalenium Science Center, ett av Sveriges bästa Science center. Målgruppen för dem är i huvudsak barn och föräldrar eller hela skolklasser.

Grupper tas emot året runt.

Kommentarer inaktiverade.